Ta vare på bilen med Mitsubishi 5+

Har du en eldre Mitsubishi og ønsker et problemfritt bilhold? Er sikkerhet, kjøreopplevelse og annenhåndsverdi viktig for deg? Da vil vi anbefale at du fortsetter med regelmessig vedlikehold også etter at garantien er ute.

Behovet for vedlikehold er fortsatt viktig når bilen blir eldre, men ønsket om å legge for mye penger i dette daler for de fleste med bilens alder.

Mitsubishi 5+ er tilpasset eldre biler og består av oljeskift og bytte av oljefilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling. Fra kr 2490,–*

Liten bil (Colt, Lancer og Carisma) Kr 2 490,– Medium bil (ASX, Eclipse Cross og Outlander) Kr 2 990,– Stor bil (L200 og Pajero) Kr 3 490,–

*Gjelder Mitsubishi-biler som er 5 år eller eldre (biler utenfor garanti), med unntak av i-MiEV. I prisen inngår deler og arbeid inkl. mva.

Mitsubishi 5+ EV er tilpasset elbiler som er 5 år eller eldre og består av bytte av kupéfilter, samt tilstandskontroll etter fabrikkens anbefaling. Kr 1990,–

Gjelder Mitsubishi i-MiEV som er 5 år eller eldre (biler utenfor garanti). I prisen inngår deler og arbeid inkl. mva.

Bytt motorolje og filter regelmessigMotoroljen har flere funksjoner og den mest åpenbare er å smøre motoren og sørge for at de bevegelige delene i motoren holdes fra hverandre og ikke slites. En frisk og god motorolje legger et beskyttende lag over delene og hindrer korrosjon. Motoroljen hjelper også med kjøling og transporterer vekk friksjonsvarmen. En annen viktig funksjon er at motoroljen holder motoren ren ved at den fester til seg smuss ol. Over tid samler det seg avfallsstoffer, kondens, sot og annen skitt i oljen og yteevnen svekkes. Det å bytte motoroljen og oljefilteret regelmessig er derfor noe av det aller viktigste du kan gjøre for å holde bilen i best mulig stand.

Få oversikt over bilens «helsetilstand»Når bilen kommer inn til verksted foretar teknikeren en tilstandskontroll av bilen.  I tillegg til fabrikkens sjekkliste blir det gjort en helhetsvurdering av bilen, og en sjekk av små detaljer som kan fortelle noe om den generelle «helsetilstanden» på bilen.

«Helsetilstanden» danner grunnlaget for videre anbefalinger om vedlikehold og evt reparasjoner. Alt med mål om at du som sluttkunde skal ha et trafikksikkert bilhold.

Value Selection Parts: Service- og slitedeler til fordelaktig pris

Vi ønsker å ta vare på eldre biler og sikre at disse går så lenge som mulig. .I vårt serviceprogram inngår derfor spesielt rimelige service- og slitedeler utviklet for eldre Mitsubishi-modeller. Delene holder topp kvalitet slik at ditt bilhold blir både trafikksikkert og rimelig. Dette sikrer at du får et prisgunstig vedlikehold og reparasjon dersom uhellet er ute. Mitsubishi Value Selection Parts er et bredt varesortiment og inneholder blant annet servicedeler som filtre samt slitedeler som bremseskiver og klosser.

Overhalt: Det smarte alternativet til nye deler

Nyhet! Nå tilbyr vi overhalte spesialdeler som et alternativ til å kjøpe nytt. Fordi vi gjenbruker en betydelig andel av den opprinnelige komponenten sparer vi både kostnader og miljøet, samtidig som du får en renovert del til en betydelig lavere pris enn en tilsvarende ny del. Dette gjelder for kostbare og avanserte komponenter som for eksempel turboer og drivstoffpumper. Alle overhalte deler gjennomgår de sammen grundige kontrollene som våre nye deler, og har en garanti på 2 år.

Hvorfor velge merkeverksted?
Når du tar service på våre merkeverksteder er det kvalifisert personell som gjør jobben og du kan være trygg på at deler fungerer slik de skal. Vår kompetanse, erfaring og vårt originale testutstyr gir deg den nødvendige trygghet.

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå