Viktig! Informasjon vedrørende koronaviruset.

- For oss er det den perfekte hyttebilen

Anders Backe (33) er en anerkjent skikjører som har gjort levebrød av å gjøre spektakulære stunts på de mest utenkelige steder. I hverdagen kjører han og familien Mitsubishi Outlander PHEV.

Fornøyd eier

Vi møter den 33 år gamle jibberen (les: fristilkjører) på familiens hytte i Haglebu, cirka 20 minutters kjøretur nord for Eggedal i Buskerud.

Sesongens aller første lag av hvitt pudder har lagt seg over det fortsatt grønnsprengte terrenget, og sola gløtter frem fra et grøtete skylag.

– Fy søren. To grader er jaggu kaldt på denne tiden av året, sier Backe i det han tar oss imot på det forseggjorte tunet.

– Som skikjører er jeg vant med stor fleksibilitet i timeplanen, men det er fint å få litt ekstra tid her sammen med hele familien.

Bestill prøvekjøring    Leasing fra 2.650* per mnd

Skikjøring og elektrisk hverdag

Anders Backe er blant Europas beste utøvere innen sin idrett og har blant annet finaleplass i X-Games på merittlisten. 33-åringen er også kjent for å ha deltatt i en rekke skifilmer.

– Supervention-filmene er nok de som er mest kjent også utenfor skimiljøet og for «mannen i gata». Veldig artig å kunne vise frem hva man driver med av ny type skikjøring til et nytt publikum.

I jobbsammenheng oppsøker skikjøreren steder som det er utfordrende å komme til. Han kjører mye på dårlige veier med glatt vinterføre og har derfor stort utbytte av firehjulstrekksystemet i Outlander PHEV.

– Også synes vi det er utrolig fint at vi kan kjøre elektrisk i nærmiljøet vårt. Henting i barnehagen, turen til butikken, og så videre, går jo på strøm. I tillegg kan vi dra på hytta, som nå, uten rekkeviddeangst.

God å kjøre

Vi fortsetter ut fra hyttetunet og ut på veien som Anders´ svigerfar, med familie, selv har laget.

– Dere har jo hatt bilen en stund nå. Hvordan er den på veien?

– Jeg syns den er utrolig god å kjøre. Også er det masse plass til alt vi trenger å ha med oss. Det er virkelig den perfekte hyttebilen.

Etter en kjøretur i området setter vi kursen tilbake mot hytta. Det eneste som står mellom oss og en varm kopp kakao er svigerfars selvbygde bakke.

– Med den firehjulstrekken her er det slutt på det å «ta fart» for å komme seg opp. Man kan virkelig bare stole på at firehjulstrekksystemet nærmest trekker deg fremover, sier Anders og geleider SUV-en kontrollert oppover. Kakaoen er sikret …

Bestill gratis time for prøvekjøring av Outlander PHEV

Å bestille prøvekjøringstime er helt gratis, enkelt og uforpliktende. Fyll ut skjema, og vi kontakter deg for å avtale tidspunkt for prøvekjøringen.

Jeg vil prøvekjøre

VIL DU VITE MER OM

Outlander PHEV?