Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

Eclipse Cross nå fra 345 600,-

Pris er inkl. frakt og levering til forhandler.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Eclipse Cross

Design og teknologi i skjønn forening

Be om prøvekjøring

Design og teknologi i skjønn forening

5 GODE GRUNNER

 1. Sportslig og stilig design
 2. Overlegent S-AWC firehjulstrekksystem
 3. Fullspekket med utstyr
 4. Komfortable løsninger
 5. Kraftig turbomotor

Sportslig og stilig design

Med et fremtidsrettet design er helt nye Eclipse Cross her for å bli tatt på alvor. Fra Mitsubishis Dynamic Shield front til den unike bakenden vil Eclipse Cross blende deg med sitt atletiske design.

Menneskelig tilkobling

I førersetet blir du oppfordret av Smartphone Link Display Audio-systemet til å lese veien. Med en Touch-flate og det lettleste Head-up Displayet får du informasjon i sanntid som skaper en helt ny måte å kjøre på.

*Avhenger av utstyrsnivå

En bil for alle kjøreforhold

Det vil være lett å nå dine destinasjoner med det avanserte S-AWC systemet som fordeler drivkraften på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold.

1.5L direkte innsprøytet turboladet bensinmotor

Den nyutviklede motoren gir deg øyeblikkelig akselerasjon når du ønsker det. Dette har blitt enda bedre med den nye 8-trinns CVT girkassen. Det avanserte CVT-systemet støtter jevn, kraftig akselerasjon og fremragende drivstoffeffektivitet med ny trinnskiftkontroll som skaper en tilfredsstillende følelse når giret skifter. En ny lettvekt 6-trinns manuell girkasse er også tilgjengelig.

Nyhet med utrolig teknologi

Splitter nye Eclipse Cross kommer med flere flotte og spennende funksjoner. En av mange er Head Up Display. Head-up displayet* øker sikkerheten fordi fører får presentert data fra aktive sikkerhetssystemer og annen nødvendig informasjon med mindre bevegelser av øyet. Du kan justere bildenes lysstyrke og skjermhøyde for å passe dine preferanser, og tidspunkt på dagen.

*Avhenger av utstyrsnivå

Komfort

Nye Eclipse Cross er ikke bare råkul utvendig. Bilen har tatt med seg tøffheten og det praktiske innvendig også. Du skal ikke føle du mangler noe når du kjører Eclipse Cross. Begge forsetene, og to bakseter er utstyrt med setevarmere.* varmen er lokalisert i puten og ryggen på nevnte seter. Denne funksjonen kan aktiveres og deaktiveres enkelt, med lett tilgjengelige brytere.

*Avhenger av utstyrsnivå

Fantastiske ytelser

Eclipse Cross leveres med et elektronisk kontrollert system for firehjulsdrift. Systemet mater moment til bakhjulene etter kjøresituasjon og kjøreforhold for optimal chassiskontroll, sikkerhet og kjøreglede. MMC sitt Super All-Wheel Control (S-AWC) system innebærer Active Yaw Control (AYC), krengningskontroll på norsk. Hjulopphengene er tilpasset den økte stivheten i chassiset for presise kjøreegenskaper og ekstra høy stabilitet.

Det vil være lett å nå dine destinasjoner med det avanserte S-AWC systemet som fordeler drivkraften på hvert av de fire hjulene avhengig av underlag og kjøreforhold.

Automatisk fjernlys (AHB)

For å øke sikkerheten og komforten ved å kjøre i mørket, vil fjernlysene automatisk slå seg av når kjøretøy oppdages på veien foran, og slå seg på igjen slik at du ikke trenger å flytte hendene fra rattet for å operere lysene manuelt.

Merk: Dette systemet aktiveres ved ca. 40 km/t eller mer, og deaktiveres under denne hastigheten. Vennligst se instruksjonboken for ytterligere informasjon.

Størrelse

Alle mål er i millimeter. Forbehold om endringer i spesifikasjoner.

Galleri

Utstyrsnivå

Nøkkeldetaljer

 • Aktiv stabilitetskontroll
 • Teleskopratt
 • Automatisk klimaanlegg
 • Ryggekamera
 • LED kjørelys

Nøkkeldetaljer: (i tillegg til Intense)

 • Panorama soltak
 • Head-Up display (HUD)
 • Frontvindu, elektrisk oppvarmbart (hele vinduet)
 • Ratt, elektrisk oppvarmbart, multifunksjon
 • Setevarmer i bakseter

Brosjyrer

Eclipse Cross

Brosjyre

Les brosjyre

Bilde av Marius Taugbøl

Hei, lurer du på noe om Eclipse Cross?

Ring meg gjerne direkte på +47 62888608 eller send meg en e-post på marius.taugbol@moller.no

Marius Taugbøl
Salgssjef